Jak zrobić Babeczki z kremem kajmakowym

babeczki z kremem kajmakowym – składniki:

  • 2 żółtka
  • puszki słodzonego mleka
  • opakowanie budyniu śmietankowego
  • szklanka cukru pudru
  • Na krem:
  • kostka masła
  • 2 szklanki mąki
  • 2-3 łyżki śmietany
  • suszone śliwki
  • 0,51 mleka
  • 2/3 kostki margaryny

babeczki z kremem kajmakowym Jak zrobić

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka

mąki, żółtek, margaryny, cukru pudru i etany zagnieść ciasto na muffiny z kremem kajmakowym. Umieść go na foremkach beczkowych. Zaplanuj w 180 stopniach, aż będzie wspaniały. Wyjmij babeczki z opakowania. Pojemniki z mlekiem wstawić do garnka, zalać dużą ilością wody. Po trzech godzinach gotowania dodaj wodę do odparowującej wody. Fajny. Po ugotowaniu budyniu w mleku odstawić do ostygnięcia. Połączyć z masą skondensowanego mleka i masłem. Zrób babeczki ze śmietaną. udekorować śliwkami.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *