Jak zrobić Babeczki z mąki ryżowej

babeczki z mąki ryżowej – składniki:

  • 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • 3 jajka
  • 1 cukier waniliowy
  • 2 szkl mąki
  • 1/3 szkl oleju
  • dżem
  • 1 szkl mleka
  • 3/4 szkl cukru
  • ryżowej

babeczki z mąki ryżowej Jak przygotować:

Zobacz również: inna receptura

Ryż Mąka Bułki Rozbij jajka do miski. Mleko i olej dokładnie wymieszać. W dołączonej misce wymieszaj mąkę ryżową z cukrem, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia. Następnie, w tym momencie, w sposób ciągły integruj suche mocowania. Włóż odtwarzacz do foremek i znajdź ograniczoną ilość dżemu na środku. Przez około 25 minut podgrzewać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Miłej uczty!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *