Jak zrobić Drożdżowe babeczki z jagodami i kruszonką

Pyszne babeczki z jagodami. Najlepiej smakują jeszcze ciepłe.

babeczki z jagodami i kruszonką – lista składników:

  • 150 g cukru
  • 1 łyżka mąki
  • 1/3 szk cukru
  • 200 g mąki krupczatki
  • 125 g margaryny
  • kruszonka :
  • 1 szczypta soli
  • 2 jajka
  • ok. 3/4 szk mleka
  • 1 szk jagód ( u mnie mrożone )
  • 90 g margaryny
  • 15 g drożdży
  • 500 g mąki pszennej typ 500

babeczki z jagodami i kruszonką Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *