Jak zrobić Kruche babeczki z masą budyniową i owocami

babeczki z masą budyniową i owocami – lista składników:

  • cukier waniliowy
  • 4 żółtka
  • 1/2 kg mąki
  • 3 żółtka
  • 5 łyżek cukru
  • 1 kostka masła
  • posypka
  • szczypta soli
  • śliwki
  • 2 budynie waniliowe
  • krem
  • cukier
  • 2 łyżki wrzątku
  • kaki
  • 3 szklanki mleka
  • winogrona
  • 25 dag margaryny
  • ciasto

babeczki z masą budyniową i owocami Jak zrobić:

Zobacz również: inny ciekawy przepis

Zwarte i wypełnione normalną masą budyniową babeczki W misce blendera ubij kruchą margarynę, aż będzie wygodna. Dodać cukier i dalej ubijać. Następnie, w tym momencie, bulgocząca woda i żółtka. Mieszamy. Na koniec dodać sól i mąkę. Przerwa jest nam dana. Uformuj kulę i umieść ją w lodówce na około czterdzieści minut. Robimy desery. Zagotuj dwie szklanki mleka. Dodaj cukier do trzeciego po włączeniu żółtek. Konieczne jest dodanie mieszaniny do wrzącego mleka. Mieszamy. Budyń powinien ostygnąć. Pokonaj pastę podczas dodawania chłodnego puddingu. Foremki są pokryte ciastem. Nie próbuj nasmarować. Brojler nadał mu ziemisty kolor. Zimne babeczki należy przełożyć do rękawa cukierniczego. Udekoruj kawałkami różnych zielonych produktów spożywczych.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *