Jak zrobić Migdałowe babeczki z kremem malinowym i białą czekoladą

Małe a tak cieszy – i oko i podniebienie 🙂

Składniki na babeczki z kremem malinowym:

  • 2, 5 dag malin
  • wiórki białej czekolady
  • 28 dag mąki
  • CIASTO :
  • 1 jajo
  • PONADTO:
  • KREM MALINOWY:
  • 1 żółtko
  • 0,5 łyżeczki soli
  • 6,5 dag cukru pudru
  • 12,5 dag maskarpone
  • 7,5 dag migdałów
  • maliny
  • 4 dag białej czekolady
  • 10 dag masła

babeczki z kremem malinowym Przygotowanie:

Zobacz także: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *