Jak zrobić Naleśniki z kapustą kiszoną i pieczarkami

naleśniki z kapustą kiszoną i pieczarkami – składniki:

  • olej do smażenia
  • ostra papryka . Panierka: mąka
  • 15 dag mąki
  • 2 jajka
  • jajko
  • wegeta
  • 10 dag boczku wędzonego
  • 1/2 łyżeczki soli . 30 dag kapusty kiszonej
  • pieprz
  • 2 ząbki czosnku
  • 30 dag pieczarek
  • bułka tarta
  • cebula
  • 1 i 1/2 szklanki mleka

naleśniki z kapustą kiszoną i pieczarkami Przygotowanie

Zobacz również: babeczki kolorowe

30 min • Segment 360 kcal • Przepis na 8 bitów 2 dla gracza zmiksować i odstawić na 1/4 z 60 minut. W garnku z wrzącą wodą gotuj kapustę kiszoną przez dziesięć minut. 3 Przed dodaniem pokrojonych pieczarek podsmażyć na oleju pokrojony w kostkę boczek i cebulę. Połącz i smaż przez kilka minut. Doprawiamy, dodajemy pokrojoną kiszoną kapustę i razem podsmażamy. 4 Z ciasta uformować cienkie naleśniki. Rozłóż łyżkę nadzienia na części każdego ciepłego ciasta. 5 Placki panieruję w bułce tartej, jajku i mące jak kotlety po ułożeniu na nich trójkątów. Przygotowuję gorące krokiety, smażąc je. 6 Rada Magdy: Do biszkoptu można dodać kilka drobno posiekanych orzechów pekan. 7 &strong;Magda Imieliska z Kozy&strong;Źródło: Życie i kobiety


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *