Jak zrobić Naleśniki z pieczarkami i żółtym serem

Naleśniki można jeść z ketchupem.

naleśniki z pieczarkami i żółtym serem – lista składników:

  • 1,5 szklanki wody gazowanej
  • FARSZ:
  • ok. 30 dag sera żółtego
  • 2,5 szklanki mąki
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • przyprawy do smaku, dużo pieprzu
  • cebula
  • CIASTO NALEŚNIKOWE:
  • 0,5 kg pieczarek
  • 1,5 szklanki mleka

naleśniki z pieczarkami i żółtym serem Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny przepis

1. Dzięki połączeniu wszystkich dodatków ciepłe bułeczki są gotowe do spożycia. Naleśniki powinny być smażone z obu stron. Nadziewanie. Za pomocą widelca przełóż cheddar do miski. Zacznij od dodania każdego mocowania z osobna. Na gorących bułeczkach powinna być połamana czekolada.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *