Jak zrobić Naleśniki zapiekane z warzywami

naleśniki zapiekane z warzywami – lista składników:

  • 16 naleśników
  • 150 g tartego żółtego sera
  • 2 łyżki margaryny
  • 1 opakowanie mrożonki warzywnej pokrojonej w kostkę
  • sól
  • 2 łyżki ostrego ketchupu

naleśniki zapiekane z warzywami Jak przygotować

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Naleśniki zapiekane z warzywami Zachowaj 10 gramów mieszanki; Przez osiem minut dusić nadmiar dziesięciu gramów w zmiękczonej pasty. Przed dodaniem dwóch łyżek sera doprawić do smaku. Zwiń gorące bułeczki, napełnij je skoordynowanymi warzywami i umieść w naczyniu z zabezpieczeniem elektrycznym (użyłam do tego natłuszczonej blachy do pieczenia). Posyp mielonym serem cheddar i różnymi warzywami. Podgrzewać przez około 15 minut w temperaturze 190°C. Cieszyć się!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *