Jak zrobić Puszyste naleśniki z syropem klonowym.

Latwe szybkie pyszne.

naleśniki z syropem klonowym – składniki:

  • syrop klonowy
  • szklanka maki
  • 1 jajko
  • szczypta soli
  • 150ml gazowanej wody mineralnej
  • lyzeczka cukru waniliowego
  • 2 lyzeczki cukru
  • 300ml mleka

naleśniki z syropem klonowym Przygotowanie:

A może spodoba Ci się także: inna receptura

Dokładamy wszelkich starań, aby mleko nie odparowało przed użyciem, ponieważ daje naleśnikom cudowną poduszkę. Następnie powoli dodaj przefiltrowaną mąkę do jajka, cukru i cukru waniliowego w misce. Podgrzewamy patelnię; Aby uniknąć używania oleju podczas procesu opiekania, używam teflonu. Kiedy gotuję jajka, używam małej patelni, dzięki której naleśniki wyglądają na małe i ładne. 2 Gorące bułeczki po usmażeniu skropić syropem klonowym. Można do niego dodać również masło. Ciesz się posiłkiem:)


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *