Przepis na Babeczki muffinki z budyniem i jagodami

Składniki na babeczki muffinki:

  • 4/5 szklanki cukru
  • 5 łyżeczek cukru
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • pszennej
  • ziemniaczanej
  • 2 łyżki mąki
  • opcjonalnie do budyniu ok. 4-5 łyżek masła
  • 4/5 szklanki jogurtu
  • 120 gramów dżemu jagodowego
  • szczypta soli
  • 1 cukier wanilinowy
  • skórka starta z jednej cytryny
  • 1,5 szklanki mąki
  • 1/5 szklanki mleka
  • 100 g rozpuszczonego masła
  • 1 budyń śmietankowy bez cukru
  • 3 jajka

babeczki muffinki Jak zrobić:

Zobacz również: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *