Przepis na Babeczki z białą czekoladą

Prze-pysz-ne! Babeczki są mięciutkie i puszyste. Świetnie smakują nawet 2 dni po przygotowaniu. Z malinami i kremem z białą czekoladą to niebo w gębie.

Składniki na babeczki z białą czekoladą:

  • • Maliny,
  • • 1 i ½ łyżeczki proszku do pieczenia,
  • • 250g śmietany kremówki 36%,
  • • 190g serka mascarpone,
  • • 125g cukru,
  • DODATKOWO:
  • • 1 i ½ łyżeczki aromatu waniliowego,
  • • 3 jajka,
  • • Borówki
  • • 130g białej czekolady,
  • • 175g mąki,
  • BABECZKI:
  • • 175g masła,
  • KREM:

babeczki z białą czekoladą Jak przygotować

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *