Przepis na Ciasteczka z płatków ryżowych

Chrupiące ciasteczka to pyszny i zdrowy deser zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Bardzo łatwe i szybkie przygotowanie. Bez glutenu.

ciasteczka z płatków ryżowych – składniki:

  • Cukier waniliowy 1 łyżka
  • Proszek do pieczenia 1 łyżeczka
  • Masło lub margaryna 250 g
  • Jajo kurze 3 szt.
  • Gęsta marmolada lub konfitury 100 g
  • Mąka ryżowa 120 g
  • Wiórki kokosowe 60 g
  • Płatki ryżowe 400 g
  • Cukier 200 g
  • Składniki na około 50 sztuk.

ciasteczka z płatków ryżowych Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *