Przepis na Muffinki z serem i szynką

muffinki z serem i szynką – składniki:

  • 140 g tartego na grubo sera
  • szczypta soli
  • 250 ml mleka
  • 100 g szynki w plastrach
  • 6 łyżek oleju
  • pszennej
  • słonecznikowego
  • świeżo mielony czarny
  • 2 jajka
  • pieprz
  • 280 g mąki
  • 1 łyżka proszku do pieczenia

muffinki z serem i szynką Jak zrobić

Zobacz koniecznie: inna receptura

Suche mocowania: Herbatniki z serem cheddar i szynką Suche składniki łączymy z szynką i serem. 1. Dodaj proszek do pieczenia, sól i pieprz do ogromnej miski po przefiltrowaniu mąki. 2. Uczyń wszystko jedną całością. 3. Pokrój szynkę w minimalne trójwymiarowe kształty i dodaj do miski. 4. Dodaj 100 gramów sera cheddar, podzielonego, do szynki. 5. Zapisz wszystko jako pojedynczą jednostkę.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *