Przepis na Naleśniki faszerowane pieczarkami w sosie beszamelowym

Bardzo lubię faszerowane naleśniki. Wpadłam na pomysł by zapiec je w sosie beszamelowym, okazało się to strzałem w dziesiątkę:). Polecam!

Składniki na naleśniki faszerowane pieczarkami:

  • sól, pieprz
  • 1 szklanka wody gazowanej
  • 100g żółtego sera
  • sól, pieprz, czosnek granulowany, gałka muszkatołowa
  • 500g pieczarek
  • Naleśniki:
  • 100g żółtego sera
  • olej
  • 3 łyżki oleju
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1 łyżka masła
  • Farsz:
  • 3 jajka M
  • 1 łyżka śmietany
  • 1 szklanka mleka
  • Sos beszamelowy:
  • 3 cebule
  • 1,5 szklanki mąki
  • 1 łyżka mąki
  • 1 szklanka mleka

naleśniki faszerowane pieczarkami Przygotowanie:

Zobacz również: inna ciekawa recepturka

1. Aby zrobić odtwarzacz hotcake, połącz ogólnie ozdoby. Smażyć na suchej, bardzo gorącej patelni. 2. Ser cheddar i grzyby ścieramy na tarce z ogromnymi otworami. Pokrój cebulę. Smażyć na gorącym oleju, aż woda będzie czysta. Należy dodać cheddar i ostrą śmietankę. 3. Umieść farsz w centralnym punkcie każdego ciepłego ciasta i ułóż je w kwadraty. Umieść go w naczyniu bezpiecznym dla brojlerów. 4. Przygotuj sos beszamelowy: Po rozpuszczeniu pasty w garnku wymieszaj mąkę. Dopraw mleko aromatami. Przygotowujemy. Dodaj cheddar i zalej sosem naleśniki. 5. Przygotuj się na około 20 minut gorącego powietrza w temperaturze 180 stopni.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *